ایمپلنت SIC سوئیس

    کمپانی SIC یکی از تولید کننده های ایمپلنت دندانی است که دفتر مرکزی و تیم طراحی-مهندسی و نیز بخشی از فرآیند تولید آن در شهر بازل سوئیس و بخشی از خط تولید آن در شهرهای منهاین و اشتوتگارت در کشور آلمان می باشد. این کمپانی از سال 2003 تولید ایمپلنت SIC را آغاز کرده و از آن سال به بعد با توسعه و بهینه سازی در طراحی و تولید خود توانسته به محصولات قابل اعتماد و با کیفیتی دست یابد که در بسیاری از کشورهای جهان دارای دفاتر نمایندگی و توزیع هستند.

    در حال حاضر سیستم SIC با سه لاین ایمپلنت در مارکت ایران حضور دارد:

    1. فیکسچرهای Tapered 
    2. فیکسچرهای Ace
    3. فیکسچرهای Max

    سادگی در فرآیند جراحی و حس اطمینان بالا در پروسه قالبگیری و پروتز، سیستم SIC را به یکی از محبوبترین و پرفروش ترین ایمپلنت های موجود در مارکت ایران تبدیل کرده است. 

    ویدئو
    مزایا و ویژگی های فنی ایمپلنت SIC سوئیس
    همه چیز درباره ایمپلنت SIC
    کیت جراحی سیستم SIC
    پرسش و پاسخ تخصصی SIC
    از فیکسچرهای تیپرد SIC میتوان در تمامی کیس های استخوانی به خصوص در درمان های فوری، Fresh Socket یا بارگذاری فوری ایمپلنت استفاده کرد. فیکسچرهای لاین ace برای تایپ های استخوانی D1 تا D3 (به جز نواحی خلف ماگزیلا) و فیکسچرهای لاین max برای تایپ های استخوانی D2 تا D4 و همچنین در کیس های نواحی خلف ماگزیلا و همزمان با جراحی های سینوس لیفت و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
    بله. شما با داشتن کیت جراحی SIC می توانید تمامی مراحل جراحی و پروتز انواع فیکسچرهای ace , max و tapered این سیستم را انجام دهید.
    ایمپلنت SIC به واسطه داشتن کانکشن و پیچ خاص خود با هیچ سیستم ایمپلنت دیگری کامپتیبل نیست.
    خیر. فیکسچرها و قطعات پروتزی سیستم SIC دارای دو کانکشن 3.3 و 4.3 است. فیکسچرهای دارای قطر 3.4 تا 4.2 میلی متر دارای کانکشن داخلی 3.3 (قطعات پروتزی با کانکشن آبی) و فیکسچرهای قطر 4.5 تا 5.2 میلی متر دارای کانکشن 4.2 (قطعات پروتزی با کانکشن بنفش) است.
    طبق پروتکل کمپانی، دور موتور برای استفاده از دریل اولیه(Lance Drill) و پایلوت دریل(PilotDrill) و دریل های اکستنشن 800، برای کرستال دریل(کانتر سینک) 650 و برای دریل بن تپ 35 دور در دقیقه است.
    خیر، دریل های کیت جراحی این سیستم بدون استاپر ثابت است. در صورت تمایل به استفاده از استاپرهای متحرک، میتوانید رینگ استاپر مربوطه را تهیه و به کیت خود اضافه نمائید.
    طبق اعلام کمپانی، حداکثر گشتاور برای انزرشن فیکسچر 30 نیوتون سانتی متر، برای بستن هیلینگ و کاور اسکرو و ایمپرشن پست 5 نیوتون سانتی متر، برای بستن انواع اباتمنت 20 نیوتون سانتی متر و برای بستن پیچ روکش های پیچ شونده 30 نیوتون سانتی متر است.
    شورت ایمپلنت های سیستم SIC دارای کانکشن مشابه سایر فیکسچرهای این سیستم است بنابراین درایور فیکسچرهای شورت در کیت وجود دارد. اما برای پروسه دریلینگ نیاز به دریل های ریمر (Reamer) بوده که به صورت پیش فرض در کیت جراحی وجود ندارد و باید آن را جداگانه تهیه کنید.
    خیر. در فیکسچرهای لاین تیپرد Tapered به دلیل ساختار سلف تپ آن نیازی به استفاده از دریل های تپینگ نیست. اما در لاین ace و max به خصوص در تایپ های استخوانی D1 و D2 استفاده از بن تپ به منظور جلوگیری از ایجاد حرارت و استرس بالا به استخوان الزامی است.
    طبق پروتکل اعلام شده توسط کمپانی بله. برای تمامی تایپ های استخوانی از D1 تا D4 لازم است از کرستال دریل(کانتر سینک) استفاده شود.
    برای اکثر تایپ های استخوانی دریل نهایی مطابق با رنگ باکس فیکسچر است اما طبق اعلام کمپانی و راهنمای کیت جراحی در صورتی که تایپ استخوانی از نوع D1 باشد لازم است دریل قطر بالاتر نیز مورد استفاده قرار گیرد.
    در قطعات پروتزی اکثر سیستم های ایمپلنت پارامتر قطر قطعه به عنوان یک عدد در مشخصات آن ذکر می شود. در سیستم SIC به قطعات با قطر کمتر که معمولا در نواحی قدامی مورد استفاده قرار میگیرد به عنوان Anterior و قطعات با قطر بیشتر که برای نواحی خلفی مورد استفاده قرار میگیرد Posterior گفته می شود. این موارد به کانکشن قطعات پروتزی ارتباطی ندارد.
    گفتگوی آنلاین
    پشتیبانی آنلاین تیتانا
    سوالی دارید بپرسید، ما اینجائیم😊